Juniorit lähtöpuomilla...


Kiinnostaako Motocross harrastuksena?


Junioritoiminta tarjoaa lapsille, niin tytöille kuin pojille, mahdollisuuden vauhdikkaaseen, sekä fyysistä että henkistä kuntoa kasvattavan lajin harrastamiseen. Motocrossissa kehittyvät myös motoriset sekä motoristiset taidot. Kerho pyrkii avoimeen toimintaan, jossa kaikilla on mahdollisuus harrastaa taitojensa mukaan. Vaikka laji on yksilölaji, se tarjoaa paljon uusia sosiaalisia kontakteja niin kuskeille kuin huoltojoukoille. Lajin piirteisiin kuuluu avoin yhteishenki.

Junioritoiminnassamme pyrimme hauskanomaiseen ja kivaan yhdessäoloon. Kerhoilloissa tiistaisin ajetaan noin ½ -1 tunnin ohjattuja ajoharjoitteita (lähtö, jarrutus, kaarreajo, “hyppyrit” jne.) Loppuaika illasta on vapaata ajoa ja yhdessäoloa. Lisäksi pyritään järjestetään kauden aikana muutamia vain junioreille tarkoitettuja harjoitusiltoja /-päiviä tarpeen mukaan, joissa opettajina toimivat kerhon omat ”isot kuskit” sekä vierailevia kouluttajia.

Junioreilla on käytössä oma 50/65cc pyörille tarkoitettu rata, jossa on turvallista ajaa valvotuissa olosuhteissa. Lisäksi teemme yhdessä ratavierailuja lähiseudun radoille. Talvikaudella ajetaan jäärataa tai peltocrossia mahdollisuuksien mukaan. Talvella on myös sähly / kuntopiiri Kodjalan koululla kerran viikossa.

Motocross on hieno koko perheen harrastus ja mitä mukavin tapa viettää yhteistä aikaa. Harrastuksen voi turvallisesti aloittaa vaikka 4-vuotiaana kunhan sen tekee valvotuissa olosuhteissa. Tule rohkeasti mukaan crossailemaan!Päivitetty: 14.12.2018
© V-SMK