Rata-asiat:
 
 

V-SMK:N RATA LAITILAN KROUVINUMMELLA AVOINNA KERTAMAKSUSTA AJOKAUDELLA 2021

Rata on avoinna kaikille 1.5.2021 alkaen kolme kertaa viikossa – keskiviikkoisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Ratamaksu hoidetaan ns. vuokra-avainsysteemillä. Avaimia vuokraa Mynämäellä Jussin Grilli ja Laitilassa R-Kioski (Laitilan linja-autoasema).

Avainvuokra (sisältäen ratamaksun) on 15 eur / kuski. Mikäli samalla avaimella tulee useampi kuljettaja, maksaa jokainen erikseen 15 eur. Avainvuokra oikeuttaa ajamaan radalla yhden päivän, radan sekä avainvuokrapaikan aukioloaikojen mukaisesti. Avain on palautettava vuokrapaikkaan samana päivänä. Huom! avainvuokrapaikkojen aukioloajat poikkeavat radan aukioloajoista, joten ottakaa se huomioon ajoreissua suunnitellessa.

V-SMK valvoo toimintaa tehostetusti ja väärinkäytöksistä seuraa rangaistus. Ilman ratamaksua ajavalta kuljettajalta peritään 50 eur sakko. Mikäli avainta ei palauteta ajoissa tai se hukkuu, peritään vuokraajalta 150 eur sakko. Kuitti avainvuokran suorittamisesta on pidettävä selkeästi näkyvissä tuulilasin sisäpuolella.

Vuokraamalla avaimen / maksamalla ratamaksun jokainen kuljettaja sitoutuu noudattamaan rata-alueen sääntöjä, aukioloaikoja sekä ympäristömääräyksiä.

Rata-alueella tulee huomioida voimassa olevat määräykset / suositukset koronavirukseen liittyen.

Huomioittehan myös, että radalla ajaminen edellyttää voimassaolevaa liikennevakuutusta!

Tervetuloa ja turvallista ajokautta kaikille!

 
 
Yleiset tiedotteet:
 
  Huomioithan, että liikennevakuutus on pakollinen! Ajat sitten isolla tai pienellä radalla, pyörässä tulee olla voimassa oleva liikennevakuutus.Päivitetty: 27.4.2020
© V-SMK